Rocadă de cadre între cele două maluri ale Prutului | Muzeul din inima mea

vineri, 5 februarie 2016

Rocadă de cadre între cele două maluri ale Prutului

Adineauri Orange România şi Orange Moldova au făcut o rocadă de top-manageri. Se pare că rocada a fost însoţită, de asemenea, cu un transfer nerambursabil de cretini realizat de guvernul de la Bucureşti în frunte cu Dacian Cioloş. Ministerul moldovean al Educaţiei, după câteva încercări nereuşite de a scăpa prin instanţă de anumiţi funcţionari de pe timpul guvernării voronist-comuniste, a decis a-i muta instituţional la ministerul omolog de la Bucureşti, drept cadou pentru întârzierea nejustificată a împrumutului de 150 milioane de Euro, promis de partea română.

În fruntea acestor cretini s-ar afla chiar Mark Tkaciuk, ideologul curentului euro-antro-subrusolog. Acesta a declarat pentru publicaţia noastră că: "Dacă nu am reuşit să scoatem limba şi istoria românilor din curricula şcolară în RM, vom încerca acum să scoatem răul chiar de la rădăcina lui. Românismul este pericolul global care ameninţă omenirea. Din cauza lui au dispărut dinozaurii şi mamuţii. Acum oamenii de ştiinţă din Rusia încercă să readucă la viaţa mamuţii, dar, din cauza românismului, experimentele lor eşuează lamentabil. E misiunea noastră sfântă pe pământ să scăpăm de românism, aşa cum am primit poruncă prin intermediul РПЦ, ГРУ şi ФСБ de la Marele Dumnezeu! Deja am reuşit să-l convingem pe prim-ministrul Dacian Cioloş, prin emisarii noştri europeni, că pentru a face agricultură performantă nu este nevoie nici de limbă, nici de istorie".

Între timp Academia de Ştiinţe a Rusiei a publicat rezultatele unui studiu complex în care se arată că scoaterea istoriei românilor şi reducerea orelor de limbă română în şcoli va avea rezultate benefice asupra creşterii şeptelului de bovine şi ovine în România. În scurt timp, România ar putea deveni la acest capitol prima ţară producătoare nu doar din UE, ci şi în plan mondial. Pentru accelerarea acestui proces, oamenii de ştiinţă ruşi propun eliminarea din şcoala generală şi a orelor de geografie. "Suntem fermi convinşi că în aşa mod România va deveni, în sfârşit, ţara mioritică de care are nevoie atât de mult întreg mapamondul" a declarat secretarul ştiinţific general al AŞR Dmitri Rogozin.