Dorin Chirtoacă divorţează din motiv că Anişoara Loghin este frigidă politic | Muzeul din inima mea

luni, 10 octombrie 2016

Dorin Chirtoacă divorţează din motiv că Anişoara Loghin este frigidă politic

Vestea şoc, precum că Dorin Chirtoacă divorţează, în sfârşit a primit o reacţie din partea primarului capitalei. Potrivit edilului, după ce Anişoara, la nicio lună după nuntă, i-a declarat că nu o satisface politic, acesta a încercat să-i vină în întâmpinare, îmbrăcând în fiecare seară, la intrarea în casă, măşti cu chipul politicienilor de la noi. Însă, se pare că nici aşa nu a reuşit să o satisfacă pe focoasa blondă. Tunetul a lovit sâmbătă seara, când Anişoara i-a declarat deschis că va vota cu Maia Sandu. Stupefiat, Dorin totuşi a reuşit să anunţe Consiliul Suprem de Securitate al ţării şi SIS-ul, în deplină conformitate cu procedurile prevăzute în situaţiile de forţă majoră. Imediat a fost convocată o şedinţă extraordinară, la care au participat membrii cabinetului de miniştri şi liderii de sex corect ai partidelor politice de la noi. Din start, acad. Gheroghe Duca, preşedintele AŞM şi membru din oficiu al guvernului, a declarat că situaţia încalcă flagrant legile chimiei organice şi anorganice, iar savanţii denunţă orice reacţii catalitice cu astfel de compuşi, deoarece pot provoca dispariţia vieţii în întreg universul palpabil.

Prezent la şedinţă, adversarul politic a lui Dorin Chirtoacă, liderul PSRM Igor Dodon  şi mitropolitul Vladimir s-au grăbit să vină cu o reacţie comună, în care au criticat-o dur pe prezentatoarea ProTV. "Este inadmisibil ce se întâmplă, valorile noastre ortodoxe sunt pângărite în plină zi, după ce desfrâul european a ajuns în paturile moldovenilor, acum, culmea, a acaparat şi preferinţele electorale ale acestora. Noi de nenumărate ori am atras atenţia asupra pericolelor ce ţin de cochetarea clasei noastre politice, şi a guvernării în primul rând, cu instituţiile europene", au declarat aceştia.

Nu mai puţin oripilat de cele aflate a fost şi vice-preşedintele PD, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc. Acest a fost prezent în cadrul şedinţei sub pretextul că liderul Marian Lupu se află în teritoriu la prins pokemoni. Înţelegând că un divorţ în plină campanie electorală este un semn rău, acesta a reuşit, după o lungă discuţie tête-à-tête, să o convingă pe Anişoara Loghin să voteze la 30 octombrie pentru candidatul PD Marian Lupu, promiţându-i ca va aduce la viitoarele alegeri politicieni de culoare, după modelul american, care îi vor scoate orice înclinări politice dubioase din capul său, odată şi pentru totdeauna. "Asta se întâmplă când avem o clasă politică impotentă şi o opoziţie cu cuiu mic, iar populaţia nu mă vrea pe mine, singurul politician potent din această ţară. Dar suntem încrezuţi că investiţiile în campania pentru stoparea abuzurilor asupra copiilor, în special acelora de gen masculin, vor aduce, în câteva decenii, la apariţia pe scena politică moldovenească a unor lideri fără probleme erectile în plan politic. Astfel va dispărea odată pentru totdeauna riscul apariţiei unor perversiuni electorale netradiţionale" - a declarat acesta pentru presă.

În cadrul şedinţei a luat cuvântul şi liderul PPDA, Andrei Năstase, care a dat asigurări celor prezenţi că nici în ruptul ţopilor nu va facilita astfel de perversiuni, menţionând, de altfel, că el a promis desemnarea unui candidat comun, nicidecum a unei candidate, după cum vehiculează unele posturi de televiziune aservite. Vădit uşurat, Vlad Plahotniuc a promis că va stopa campania anti-denigratoare la adresa sa.

Pentru a nu face propagandă homo-politică în relatarea ştirii, mass-mediile autohtone au decis, de comun acord, să cenzureze preferinţele electorale dubioase ale Anişoarei Loghin, convenind să dea vina pe frigiditatea politică a acesteia. "Este un fenomen ce capătă amploare. Dar, din motiv că este o ruşine naţională faptul că politicienii moldoveni nu mai pot satisface aşteptările electoratului, Curtea Constituţională a declarat-o ca fiind o dereglare psihică non-sistemică, denumită juridic plahofobie atipică, pentru a le retrage dreptul de vot celor afectaţi" a declarat, în replică, pretendenta la preşedinţie Maia Sandu.