Din prima sursă | Muzeul din inima mea

marți, 1 aprilie 2014

Din prima sursă

În seara zilei de azi, mass-mediile controlate de guvernul de la Kremlin au lansat o veste şoc: preşedintele actual al Federaţiei Ruse şi-a anunţat demisia pentru a putea candida la preşedinţia României. Cu acelaşi scop, Vladimir Vladimorovici Putin a anunţat că a demarat procedura de adaptare fonetică şi ortopoetică a numelui său în tradiţiile daco-romane. Astfel numele său, după o consultaţie prealabilă cu lingviştii de la Academia de Ştiinţe din Rusia, urmează a fi schimbat, cel mai probabil, în Putinescu, şi mai puţin probabil, în Putină, Putinoiu sau Putineanu. Numele complet va fi aproape sigur Val Val Putinescu.

Actualul deja ex-preşedinte al Federaţiei Ruse a anunţat şi sloganul sub care va candida la preşedenţia României: Crimeea - pământ românesc. Planul său diabolic este de a-i atrage pe toţi românii din ţară în peninsulă pentru a reuşi să reducă procentajul tătarilor şi ucrainenilor, cei care îi creează dureri de cap de câteva săptămâni după anexarea teritoriului în cauză. România pustiită va fi populată de rusini şi nistreni care vor trebui să facă joncţiunea perfectă cu celelalte populaţii slave, pentru a le pune în faţa dilemei de a trage în fraţii de sânge în eventualitatea declanşării unui război nuclear cu statele NATO.

Preşedintele SUA, Barack Obama, a decis, drept replică să-şi anunţe şi el demisia, nu înainte de a vota o lege ce îi interzice expres lui Putin, dar şi altor demnitari ruşi, să candideze la preşedenţia SUA. Purtătorul de cuvânt al ex-preşedintelui american, a anunţat şi planurile acestuia de a candida la postul de guvernator al Georgiei, sub acoperirea Constituţiei americane, care declară statul Georgia a 13-a steluţă pe steagul SUA, care se întinde de la Florida şi Carolina de Sud până la Munţii Caucaz.