Horoscop, 3 mai 2015 | Muzeul din inima mea

vineri, 24 aprilie 2015

Horoscop, 3 mai 2015

Află acum ce-ţi prezic astrele pentru ziua de duminică, 3 mai 2015, în funcţie de postul TV pe care îl urmăreşti.


ZodiacJurnalTV PrimeTV  TV7  RTR
BerbecFie că vrei, fie că nu, eşti în mijlocul evenimentelor şi îţi place acest lucru. Mitinguri, proteste, placarde pe diverse teme, toate sunt pe placul tău pentru că îţi domini oponenţii politici. Pari instruit şi implicat ceea ce atrage mulţimea în urmarea acţiunilor tale.Ies la iveală unele secrete ale persoanelor din cadrul Mişcării Anti-mafie şi se anunţă un moment cât se poate de delicat pentru ei.  Te simţi dezamăgit şi deloc dornic să le asculţi explicaţiile de aceea te izolezi în camera ta pentru a le putea gândi la rece pe toate.Ai din ce în ce mai multe neclarităţi cu privire la viitor politic al ţării şi de aceea ai nevoie de mai multă flexibilitate decât de obicei. Îţi revii cu greu de la mitingul din 1 mai şi trebuie să fii bine odihnit pentru mitingul din 9 mai. De aceea e bine să stai acasă.
TaurInspiraţia de care dai dovadă în Piaţa Marii Adunări Naţionale este de bun augur şi te face să te simţi parte a tuturor proceselor de acolo. Dacă stai acasă s-ar putea să fii mărul discordiei, dar ar fi bine să i-ai cu tine pe cei din casă pentru că sunt nemulţumiţi de tine pentru că nu-i scoţi în oraş.Este un moment de schimbare în care obţii venituri dacă pleci peste hotare. Familia susţine faptul că tu eşti gata să faci bani şi din piatră seacă, numai nu în centrul capitalei.
Barometrul interior funcţionează perfect şi intuiţia te ajută să nu ajungi într-o situaţie neplăcută. Îţi trebuie multă diplomaţie pentru a pune la punct toate lucrurile ce au luat-o razna de ceva timp în societatea moldovenească. Nimeni nu a spus că va fi uşor şi nici nu trebuie să pretinzi că este aşa, doar ascultă ce are de spus Vocea Basarabiei.
Îţi revii cu greu de la mitingul din 1 mai şi trebuie să fii bine odihnit pentru mitingul din 9 mai. De aceea e bine să stai acasă.
GemeniAproape tot ce ţi se întâmplă astăzi este pictat în culorile Pieţei Marii Adunări Naţionale, de aceea ia-ţi colegii de la muncă cu tine la o plimbare prin centrul oraşului. Eşti gata să te implici trup şi suflet într-o activitate ce are un bun potenţial de a deveni profitabilă, chiar dacă cineva din familie îţi spune să mergi la miting în centrul capitalei. Trebuie să rămâi surd la ceea ce are de spus pentru că tu eşti cel care ştie cel mai bine ce vrei.Nu ţi se cere să ai idei geniale astăzi şi tu insişti să îţi torturezi mintea cu ceea ce ai de făcut. Lasă lucrurile să meargă mai uşor de la sine, cel puţin astăzi şi vei vedea că unele dintre ele se rezolvă de la sine fără intervenţia ta salvatoare. Păstrează-ţi optimismul intact pentru că vin zile ceva mai dificile.Îţi revii cu greu de la mitingul din 1 mai şi trebuie să fii bine odihnit pentru mitingul din 9 mai. De aceea e bine să stai acasă.
RacDe obicei eşti foarte precaut cu prieteniile, însă acum a venit o nouă persoană în viaţa ta şi ai dezvoltat o prietenie mult prea grăbită, dar nu fără să devii suspicios. Ca să culegi informaţii despre ea eşti nevoit să îl inviţi în centrul oraşului la un miting, ca să vezi ce reprezintă în plină acţiune.Oricine îţi poate influenţa traseul tău de astăzi, doar pentru că nu eşti sigur de ce vrei. Cel mai bine ar fi să nu te mai laşi condus de cei care au impresia că ştiu ce este cel mai bine pentru ţară. Decide pentru tine căci tu vei fi cel care va suporta consecinţele pe termen lung dacă ieşi în Piaţa Marii Adunări Naţionale.Vezi cu mare uşurinţă dincolo de aparenţe atunci când cei de la muncă se lasă păcăliţi de un zâmbet larg pe JurnalTV. Nu spui nimic, ci pur şi simplu notezi ceea ce vezi pentru că la un moment dat ai de gând să îţi spui părerea. Deocamdată nu ai vrea să greşeşti ori să acuzi oamenii fără dovezi.Îţi revii cu greu de la mitingul din 1 mai şi trebuie să fii bine odihnit pentru mitingul din 9 mai. De aceea e bine să stai acasă.
LeuAdmiri cu toată inima colegii care par că au găsit metoda potrivită să lipsească motivat de la servici, ieşind la o plimbare prin centrul oraşului. Tu vrei să fii apreciat pentru ceea ce faci şi nimic altceva, de aceea ieşi în stradă primul şi îi conduci spre Piaţa Marii Adunări Naţionale. Sunt şanse mari să dinamizezi relaţia în care te afli dacă stai astăzi acasă împreună cu partenerul tău. Astrele te ajută să îţi recapeţi liniştea emoţională pierdută de multă vreme şi de asemenea şi răbdarea care s-a dus pe apa sâmbetei când ai aflat despre miliardul furat.Este timpul să eviţi cu multă graţie unele situaţii care s-au înteţit  în ultima vreme.  Important este să rămâi lucid în acest proces mai ales că mulţi vor să te folosească a câta oară pentru propriul lor interes.Îţi revii cu greu de la mitingul din 1 mai şi trebuie să fii bine odihnit pentru mitingul din 9 mai. De aceea e bine să stai acasă.
FecioarăUn om cu influenţă în domeniul tău de activitate te invită la un miting şi emoţiile te copleşesc. Îi expui cu sinceritate preferinţele tale politice şi pentru că vrei să impresionezi ai grijă să îi spui că eşti proeuropean. Cu strategia potrivită şi vorbele mieroase în plin centrul capitalei nu poţi decât să ieşi învingător.Eşti forţat de împrejurări să iei nişte hotărâri rapide, atunci când un prieten insistă să mergi în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Eşti sceptic cu privire la sinceritatea lui şi de aceea eziţi să îl urmezi. Ascultă-ţi intuiţia înainte de a-i da voie să te implice în treburile sale.Situaţiile de astăzi te pun în faţa unor provocări la care nu te-ai fi gândi vreodată. Eşti un pic debusolat şi confuz când afli cu surprindere că mulţi dintre cunoscuţi nu vor merge la miting.Îţi revii cu greu de la mitingul din 1 mai şi trebuie să fii bine odihnit pentru mitingul din 9 mai. De aceea e bine să stai acasă.
BalanţăSchimbările te incită şi vrei să faci cât mai multe în viaţa ta, dar alegerile parlamentare sunt departe. Nu ai de ce aştepta, trebuie doar să ieşi în Piaţa Marii Adunări Naţionale şi vei obţine ceea ce vrei şi ceea ce ar trebui ca să îmbunătăţeşti viaţa din ţară.Analizezi o bună bucată de trecut pentru că ţi se pare că ai greşit fundamental la alegerile parlamentare. Ai grijă că din cauza vieţii politice pui pauză lucrului şi vieţii personale, ceea ce provoacă supărări din partea celor apropiaţi.Găseşti de cuviinţă să îţi verşi nervii pe primele persoane din stat, deşi în mod cu totul cert nimeni nu este vinovat pentru viaţa ta extrem de grea. Temperează-ţi pornirile şi frustrările şi vei constata că nu ai un comportament foarte sociabil.Îţi revii cu greu de la mitingul din 1 mai şi trebuie să fii bine odihnit pentru mitingul din 9 mai. De aceea e bine să stai acasă.
ScorpionVrei să şochezi asistenţa pentru a atrage atenţia celor adunaţi în Piaţa Marii Adunări Naţionale, de aceea vorbeşti tare, te îmbraci într-o manieră care să şocheze, ba chiar porţi nişte discuţii destul de aprinse.Carisma şi limba dulce pe care o ai te ajută să obţii unele informaţii importante despre mitingul din centrul capitalei.  Asta te împinge spre decizia înţeleaptă de a-ţi lua familia la frigărui pentru toată ziua în sânul naturii. Simpla idee de eşec te sperie îngrozitor şi devii extrem de precaut dacă să ieşi sau nu la miting. Ştii că vigilenţa îţi poate fi de ajutor, însă uneori este bine să mai laşi lucrurile şi în voia sorţii. Când unele lucruri nu sunt forţate merg mai bine decât atunci când te chinui să le faci.Îţi revii cu greu de la mitingul din 1 mai şi trebuie să fii bine odihnit pentru mitingul din 9 mai. De aceea e bine să stai acasă.
SăgetătorToate sarcinile de astăzi sunt considerate de tine un potenţial bonus financiar. Cum recompensă întârzie să apară te simţi îndreptăţit să mergi în Piaţa Marii Adunări Naţionale, pentru a obţine profitul bine meritat.O sarcină de la muncă te atrage în mod evident şi nu te poţi lăsa de ea. Eşti foarte entuziasmat, nici nu simţi nevoia să te uiţi la JurnalTV. Preocupările tale sunt legate şi de viaţa de familie pentru că ţi se pare că pierzi din vedere aspecte importante, privind prea mult JurnalTV.Este o zi foarte proastă pe plan social, aşa că nu te apropia de persoanele din centrul capitalei. Vei descoperi că timpul trece mai util la cinematograf. Nu este exclus să simţi ceva fluturi în stomac sau o atracţie irezistibilă faţă de o persoană pe care o vei întâlni acolo.Îţi revii cu greu de la mitingul din 1 mai şi trebuie să fii bine odihnit pentru mitingul din 9 mai. De aceea e bine să stai acasă.
Capricorn Eşti acuzat de cei din jur că nu eşti realist şi în mare parte au dreptate pentru că idealismul te paralizează şi te face să visezi, în loc să mergi în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Crezi că toate problemele din ţară se vor termina de la sine, doar că acest lucru nu este chiar adevărat. Trebuie să găseşti soluţii reale dacă vrei să reechilibrezi bugetul subţiat.Problemele cu transportul te-au ocolit un timp, însă astăzi e posibil să revină, automobilul tău se va defecta cu siguranţă de la gropile din centrul capitalei. Ai avea nevoie de o mică bucurie şi din acest motiv vrei să ţii legătura cu oamenii dragi ţie, invitându-i în ospeţie.Într-un moment de maximă mărinimie te decizi să îi ajuţi pe cei care protestează în centrul capitalei. Văzându-te extrem de dornic de a protesta, anumiţi jurnaliştii te vor ruga să le dai un interviu. Seara te simţi epuizat, dar mulţumit de faptele bune făcute, până când afli cu surprindere că mulţi dintre cunoscuţi te vorbesc pe la spate.Îţi revii cu greu de la mitingul din 1 mai şi trebuie să fii bine odihnit pentru mitingul din 9 mai. De aceea e bine să stai acasă.
VărsătorO situaţie scăpată de sub control te face să pui piciorul în prag şi să cauţi toate strategiile posibile pentru a te asigura că totul va merge bine. Pentru a rezolva unele aspecte care te nemulţumesc îi determini pe cei din familie să vină cu tine în Piaţa Marii Adunări Naţionale, făcându-le o serie de promisiuni.Amâni pe cât posibil momentul în care trebuie să te decizi dacă mergi sau nu în centrul capitalei la miting. Aşteaptă să se calmeze spiritele încinse peste măsură şi mergi mai bine la o bere cu prietenii dragi.Este evident că nu ai chef de muncă şi cauţi să scapi rapid de îndatoriri prin a merge la miting. Astăzi cauţi activităţi în aer liber, alături de prieteni sau colegi, doar că nimeni nu se simte plin de viaţă ca tine şi toţi îţi refuză propunerile.Îţi revii cu greu de la mitingul din 1 mai şi trebuie să fii bine odihnit pentru mitingul din 9 mai. De aceea e bine să stai acasă.
PeştiSub orice formă şi cu orice risc vrei să faci o schimbare pe plan politic. Cu această atitudine atragi persoanele influente şi vei avea cu siguranţă de câştigat. Ar fi bine să laşi răbdarea la o parte şi să te implici emoţional în mitingul din Piaţa Marii Adunări Naţionale.Veştile majore vin astăzi pe plan profesional şi cu siguranţă îţi vor schimba traseul. Ţi se face o ofertă de muncă la care nu te aşteptai şi fără să stai pe gânduri renunţi să mergi în centrul capitalei că să ai ocazia să îţi rotunjeşti consistent veniturile. Astăzi este o zi bună şi pentru a merge la ţară şi a-ţi lucra pământurile.Ideea de a merge la miting te entuziasmează, doar că nu vrei să iei decizii sub impulsul momentului.  Ai mare grijă pe cine asculţi pentru că mulţi îţi vor spune să mergi doar pentru că sunt convinşi că vei pierde ziua în zadar, iar iei vor profita de lipsa ta.Îţi revii cu greu de la mitingul din 1 mai şi trebuie să fii bine odihnit pentru mitingul din 9 mai. De aceea e bine să stai acasă.