Pâine socială Unite 4G+ | Muzeul din inima mea

sâmbătă, 20 februarie 2016

Pâine socială Unite 4G+

După ce mai mulţi producători au anunţat scumpirea pâinii noastre cea de toate zilele cu circa 50%, omul de afaceri Vlad Plahotniuc a avut un atac de solidaritate cu oamenii nevoiaşi şi în dimineaţa zilei de 19 februarie 2016 a dispus readucerea pe rafturi a pâinii sociale. 

Şefii de la Franzeluţa, cei care şi-au "asumat" imediat această grea obligaţie, ne-au comunicat că intenţionau să producă pâinea socială sub vechea denumire "Chişinău", însă din cauza unor conotaţii negative au renunţat, pentru a nu da în gropi, la propriu. Spre seară, aceştia au fost informaţi că operatorii de telefonie mobilă Orange şi Moldcell au anunţat, ca răspuns la reapariţia pâinii sociale, majorarea tarifelor la serviciile prestate cu circa 50% şi doar Unite mai stă încă pe gânduri. Uniţi prin povara bunătăţii lui Plahotniuc, cei de la Franzeluţa au venit cu ideea ca Unite să sponsorizeze pâinea socială în schimbul comercializării ei sub brandul Unite 4G+. În opinia managerilor de la Franzeluţa, acest lucru i-ar permite Unite să nu majoreze preţurile la convorbirile telefonice, fapt ce ar reprezenta un avantaj important în lupta concurenţială.

Sloganul noii pâini ar urma să fie "Pâinea care ne uneşte". Întrebaţi ce ar însemna abrevierea 4G+ (n.r. nu cumva de calitatea a patra, sau pentru persoanele de vârsta a patra?) cei de la Franzeluţa au refuzat să ne ofere un răspuns. Sub protecţia anonimatului, unul dintre brutari ne-a comunicat că pâinea conţine doar 4G+, adică 4 grame şi oleacă de făină, iar în rest praf de sac şi alte ingrediente, care constituie secret comercial.

Cei care vor cumpăra pâinea socială nu trebuie, totuşi, să se indispună şi să-şi facă griji pentru sănătatea lor, deoarece vor fi răsplătiţi din plin cu premii de la Unite. Pentru fiecare cinci pâini mâncate, Unite le va dărui o cartelă sim prepay pentru a putea chema salvarea la timp, iar la fiecare 100 de pâini mâncate, vor primi în dar un smartphone de ultima generaţie, pentru a putea comunica cu rudele de pe cealaltă lume la doar 1 ban pe minut.