Ultimul “popor slav”... | Muzeul din inima mea

joi, 28 ianuarie 2016

Ultimul “popor slav”...

Liderul Congresului diasporei moldovene din Federaţia Rusă, Alecu Căliniu, i-a cerut preşedintelui rus Vladimir Putin să salveze poporul moldovenesc, “ultimul popor slav”, de la pierzanie. Acesta i-a amintit liderului de la Kremlin că atât slavii de sud, cât şi cei de apus şi răsărit, şi-au pierdut demult genofondul slav, din cauza relaţiilor interrasiale cu barbarii germanici, turanici şi mongoloizi. 

Potrivit afirmaţiilor lui Căliniu, doar în Carpaţii de Răsărit a reuşit să se salveze un grup de slavi nonconformişti, care prin secolul al XIV-lea i-au descălicat pe tătari cu vorbele мол, давай землю нашу şi timp de circa 655 de ani au reuşit să-şi păstreze neprihănit numele de молдавай de pretenţiile etno-lingvistice ale potăilor vecinice, care de ciudă le tot spuneau во лохи. Până la urmă s-a demonstrat că fraieri erau chiar ei, deoarece s-au lăsat conduşi de tot felul de barbari, care le-au vândut pe băutură toată civilizaţia şi harul slavo-arian.

Acum, însă, poporul moldovenesc se află în faţa pericolului latinizării, reprezentat de liderul mafiei siciliene, Vladicus Plahotniucus, alias Traianus. Liderul ultimilor slavi din Republica Moldova, Игорь Николаевич Додонов сын, i-a cerut fiului său Рунат, să înfăptuiască sine-jertfirea sacră, în numele venirii Marelui Perun. Însă acesta a refuzat, învinuindu-l pe taică său că a ascuns tot aurul slav în Elveţia, iar Marele Perun nu vine gratuit. 

"Domnule Vladimir Vladimirovici, singura şansă de salvare a ultimului popor slav (care vorbeşte şi acum o variaţie a vechei limbi slave, numită în documente "destat"), este de a continua peste Nistru podul din Rusia spre Crimeea, început a fi construit de Bashar al-Assad de Damasc" a conchis Căliniu.