Tăcerea mielului Filat | Muzeul din inima mea

joi, 21 aprilie 2016

Tăcerea mielului Filat

Avocatul ex-premierului Vlad Filat, Igor Popa, a acuzat-o astăzi pe procurorul Adriana Bețișor că  i-a cerut verbal lui Filat sa nu vorbească. "Nu există niciun document oficial care i-ar interzice lui Vlad Filat să vorbească cu presa. Interdicţia ar fi dictată doar prin spusele şi prin bruscările fizice ale procurorului" a afirmat acesta.

Contactată de publicaţia noastră, procurorul Beţisor a ţinut să menţioneze că i-a cerut lui Filat să nu vorbească cu presa doar despre şefu, în rest putând vorbi, prin vocea propriei prese, despre oricine şi orice. Mai mult, atunci când primarul capitalei a cerut şi el indulgenţă, papa l-a refuzat, din motiv că de păcatele sale (n.r. refuzul de a privatiza terenul adiacent Cafenelei Guguţă) nu-l scapă nici dracu. Ca urmare presa "independentă" are ce scrie, poporul are pe cine să se supere, iar şeful are timp a se pregăti în linişte pentru protestul din 24 aprilie. 

Mai mult, potrivit spuselor procurorului, soţia lui Vlad Filat, ex-jurnalista Angela Gonţa, o tachinează de câteva luni pe Facebook, cerându-i insistent a nu-i permite soţului să vorbească, căci suferă de mitomanie patologică, astfel că fizic nu poate spune monstruoasele adevăruri despre Vlad Plahotniuc pe care le cunoaşte. Orice încercare de a-l influenţa a spune adevărul, îi poate provoca o criză epileptică permanentă, însoţită de pierderea totală a părului de pe cap şi a funcţionalităţii organului reproductiv.